Fandom

VroniPlag Wiki

Analyse:Jlb/Fragment 084 01

31.200Seiten in
diesem Wiki
Add New Page
Add New Page Diskussion0


Typus
KomplettPlagiat
Bearbeiter
Hindemith
Gesichtet
No.png
Untersuchte Arbeit:
Seite: 84, Zeilen: 1ff (entire page)
Quelle: Muniesa 2007
Seite(n): 77, 78, Zeilen: 77: last lines; 78: 1ff
També se’ls hi feia una segona pregunta ‘Quant d’important és cada expectativa?’ amb les possibles opcions de resposta des de ‘molt important’ a ‘no important’. Les respostes van ser agrupades i classificades en categories i, posteriorment, un grup de cirurgians ortopedes va eliminar aquelles que no tenien rellevància clínica.

Posteriorment es va calcular la reproductibilitat test-retest mitjançant el test estadístic del càlcul Kappa de cada un dels ítems, treient-ne aquells que no arribaven al valor de 0.4 de kappa i conservant els de valor igual o superior a 0.4. Així varen confeccionar una llista de 17 ítems amb els valors kappa oscil·lant entre 0.4 i 0.8, la traducció de la qual s’ha utilitzat en el present treball (Figura 15).

També se’ls hi feia una segona pregunta ‘Quant d’important és cada expectativa?’ amb les possibles opcions de resposta des de ‘molt important’ a ‘no important’. Les

[page 78]

respostes van ser agrupades i classificades en categories i, posteriorment, un grup de cirurgians ortopedes va eliminar aquelles que no tenien rellevància clínica. Posteriorment es va calcular la reproductibilitat test-retest mitjançant el test estadístic del càlcul Kappa de cada un dels ítems, treient-ne aquells que no arribaven al valor de 0.4 de kappa i conservant els de valor igual o superior a 0.4. Així varen confeccionar una llista de 17 ítems amb els valors kappa oscil·lant entre 0.4 i 0.8, la traducció de la qual s’ha utilitzat en el present treball (Annex 2).

Anmerkungen

The source is not mentioned.

Sichter
Fakten zu „Jlb/Fragment 084 01RDF-Feed
BearbeiterHindemith
FragmentStatusZuSichten +
KuerzelJlb +
QuelleMuniesa 2007 +
SeiteArbeit84 +
SeiteQuelle77, 78 +
TypusKomplettPlagiat +
ZeileArbeit1ff (entire page) +
ZeileQuelle77: last lines; 78: 1ff +

Auch bei Fandom

Zufälliges Wiki