FANDOMTypus
Verschleierung
Bearbeiter
Hindemith
Gesichtet
No
Untersuchte Arbeit:
Seite: 68, Zeilen: 1ff (entire page)
Quelle: Romeu 2006
Seite(n): 10, Zeilen: 4ff
Aquest electró desaparellat confereix al radical lliure una gran inestabilitat, tant energètica com cinètica, cosa que fa que siguin compostos altament reactius (Axelrod i col·l., 1990; De Paulet, 1990). Si el que fa el radical és donar o agafar un electró d’un no radical, aquest es transforma en radical i inicia una reacció en cadena que té com a resultat la generació de múltiples radicals lliures (Halliwell, 1989).

En els últims vint anys hi ha hagut un interès cada vegada més gran en l'estudi d'aquestes molècules i del seu comportament en els sistemes biològics. Hi ha molts treballs que pretenen aclarir les implicacions dels RLL en l’ésser humà, no solament la seva fisiologia des del punt de vista molecular sinó també el seu comportament en diferents patologies, en les quals aquests elements es poden generar com a conseqüència o a causa d’aquestes patologies. Per arribar a entendre la importància que tenen els radicals lliures en l’ésser humà cal conèixer amb anterioritat les molècules que poden formar-los, els tipus d’RLL que hi ha i els mecanismes utilitzats per generar-los.

Aquest electró desaparellat confereix al radical lliure una gran inestabilitat tant energètica com cinètica, cosa que fa que siguin compostos altament reactius (Axelrod i col·ls., Plast Reconst Surg, 1990; De Paulet AC, Ann Biol Clin, 1990). Si el que fa el radical és donar o agafar un electró d’un no radical, aquest es transforma en radical i inicia una reacció en cadena que té com a resultat la generació de múltiples radicals lliures (Halliwell, Br J Exp Path, 1989).

[...]

En dels últims vint anys hi ha hagut un interès cada vegada més gran en l'estudi d'aquestes molècules i del seu comportament en els sistemes biològics. Hi ha molts treballs que pretenen aclarir les implicacions dels RLL en l'ésser humà, no solament la seva fisiologia a nivell molecular sinó també el seu comportament en diferents patologies, en les quals aquests elements poden generar-se com a conseqüència o a causa d’aquestes patologies. Aquest és també un dels objectius del nostre treball, però per arribar a entendre la importància que tenen els radicals lliures en l’ésser humà cal conèixer amb anterioritat les molècules que poden formar-los, els tipus de RLL existents i els mecanismes utilitzats per generar-los.

Anmerkungen

The source is not given.

Sichter
(Hindemith)

Störung durch Adblocker erkannt!


Wikia ist eine gebührenfreie Seite, die sich durch Werbung finanziert. Benutzer, die Adblocker einsetzen, haben eine modifizierte Ansicht der Seite.

Wikia ist nicht verfügbar, wenn du weitere Modifikationen in dem Adblocker-Programm gemacht hast. Wenn du sie entfernst, dann wird die Seite ohne Probleme geladen.

Auch bei FANDOM

Zufälliges Wiki